Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'da terör operasyonu: 5 tutuklama

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Nazilli ilçesinde jandarmanın terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına yönelik olarak düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 5'i tutuklandı.

        Edinilen bilgiye göre; terör örgütü PKKnın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik olarak Aydın, Batman ve Bitlis'te belirlenen adreslere jandarma tarafından eş zamanlı operasyon düzenlendi. Aydın'ın Nazilli İlçesi İsabeyli Mahallesinde bulunan ADÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde PKK/KCK (YDG-H) yapılanmasına yönelik jandarma tarafından başlatılan planlı faaliyet kapsamında 4 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan operasyonlar sonucunda bazı dokümanlar ele geçirildi. Jandarmadaki ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye çıkarılan şahıslardan 5'i tutuklanırken 2'si adil şartı ile serbest bırakıldı.

        (MB-Y)

        19.05.2017 10:23:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler