Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölbaşı'nda 19 Mayıs coşkusu

        Ayşe Üngör

        ANKARA (İHA) - Gölbaşı'nda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

        Gölbaşı Stadyumu'nda gerçekleşen törene, Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Başsavcısı Ali Çalık, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Murat Kuyucu, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Murat Buğatekin, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, Gölbaşı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İrfan Özüdoğru, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

        Kaymakam Esmer, Başkan Duruay ve Başsavcı Çalık'ın öğrencileri ve vatandaşları selamlamasının ardından tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

        Öğrencilerin Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Atatürk'e cevabını okuması ile devam eden programda, Anadolu'nun kurtuluş mücadelesini anlatan mizansen gösteri yapıldı. Öğrenciler tarafından jimnastik ve folklor gösterileri, Ankara Kulübü Gölbaşı Şubesi Seymen ekibi gösterisi ve son olarak 200 kişilik step gösterisi vatandaşlardan büyük alkış aldı.

        Program, Kaymakam Esmer, Başkan Duruay, Başsavcı Çalık ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Özüdoğru'nun 2016-2017 eğitim öğretim döneminde okul sporlarında yapılan müsabakalarda dereceye giren sporculara ödüllerini vermeleri ile sona erdi.

        (AYŞ-MK-Y)

        19.05.2017 14:49:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler