Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1'i FETÖ ağabeyi, 8 'by lock' sanığına ceza yağdı

        Şeref Kahraman

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün evlerinde ağabeylik yapan 1 sanığın da aralarında bulunduğu 8 sanığa FETÖ'nün gizli iletişim ağ by lock programını kullandıkları iddiasıyla 6 ila 7.5 yıl arasında hapis cezası verildi.

        Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanıklar R.B., M.Y., R.T., O.K., Ö.U. ile tutuksuz sanıklar H.Y., M.G., R.K., O.D.T., Ö.G. ve avukatları hazır bulundu.

        Fetullahçı Terör Örgütü'nün evlerinde ağabeylik yaptığı ve 'kod adı' kullandığı iddia edilen tutuklu sanık O.K. üzerine atılı suçlamaları reddetti.

        Mahkeme heyeti, yapılan yargılama sonucu O.K.'ye 7 yıl 6 ay hapis, diğer sanıklar R.B., M.Y., R.T., Ö.U., H.Y., M.G., O.D.T.'ye ayrı ayrı 6 yıl 3 ay hapis, Ö.G. ve R.K.'ye ise beraat kararı verdi.

        (AÖ-Y)

        26.05.2017 14:07:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler