Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuklar istedi, Odunpazarı yaptı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Hayvan dostu uygulamaları ile dikkatleri üzerine çeken Odunpazarı Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanları da unutmadı.

        Daha önce Odunpazarı'nda bulunan bazı park ve mevkilere köpek ve kedi kulübeleri yerleştiren Odunpazarı Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor. Osmangazi Mahallesi'nde yaşayan çocuklar Osmangazi muhtarı Ali Dinçel'e giderek mahallelerine köpek ve kedi kulübesi yapılmasını talep etti. Dinçel ise bu talebi Odunpazarı Belediyesi yetkililerine iletti. Çocukların bu talebini yerine getiren Odunpazarı Belediyesi Bahçeler Müdürlüğü ile Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan Basın Parkı'na 1 adet köpek, 1 adet de kedi kulübesi yerleştirdi. Hayvanların zorlu yaz şartlarından ve sıcak havalardan etkilenmemesi için bazı parklara köpek ve kedi kulübeleri yerleştirdiklerini söyleyen yetkililer, hayvanlar için gerçekleştirdikleri çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

        (MSY-SÜ-Y)

        28.05.2017 12:14:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler