Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehzadeler'in iftar sofrası Kalemli'de kuruldu

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kalemli Mahallesinde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kurulacağını ifade eden Başkan Çelik, "Rabbim günahlarımızdan arınmış bir şekilde güzel bayramlara ulaştırmayı nasip etsin" dedi.

        Şehzadeler Belediyesi'nin dünkü iftar sofrası Kalemli Mahallesinde kuruldu. Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla bir arada olacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Tüm İslam Aleminin 11 ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyorum. Bizleri yeni bir Ramazan'a kavuşturan Rabbimize sonsuz hamd ediyorum. Evveli rahmet, ortası mağfiret sonu da günahlardan bağışlanma ayı olan Ramazan-ı Şerifi hakkıyla idrak edip, günahlardan arınmış bir şekilde Ramazan bayramına kavuşmayı cenabı haktan niyaz ediyorum. Bugün burada sizlerle bir arada olmak, aynı iftar sofrasında buluşmak bizleri mutlu ediyor. Rabbim hepimizin tuttuğu oruçları kabul etsin, tekrar tekrar güzel Ramazanlar yaşamayı ve Ramazan Bayramına kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bugün Kalemli Mahallemizde olduğu gibi Ramazan ayı boyunca birçok mahallemizde iftar sofralarımızı kuracağız. Şehzadeler Belediyesi olarak Kalemli Mahallemizde birçok hizmeti yerine getirdik. Rabbim sağlık verdiği müddetçe daha nice hizmetleri Şehzadeler'in tüm mahallelerine yapmaya devam edeceğiz" dedi.

        Başkan Çelik iftar programının ardından vatandaşlarla bir araya gelerek Mahalle halkının sorunlarını dinledi.

        Yaklaşık 300 vatandaşın katıldığı iftar programına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Belediye Meclis üyeleri Ali Özyiğit, Akif Özer, Şerif Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ve mahalle muhtarları da katıldı.

        (SC-Y)

        29.05.2017 14:18:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler