Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükçekmece'de Ramazan tiyatro ile şenleniyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Büyükçekmece Belediyesi, Büyükçekmecelilerin tiyatroyla bütünleşmeleri, huzur ve bereket ayı olan Ramazan'da keyifli dakikalar geçirmeleri için tiyatroyu mahallelere taşıdı.

        Büyükçekmece Belediyesi, Ramazan ayı süresince her akşam farklı mahallede gerçekleştirdiği iftar programı sonrasında ücretsiz tiyatro oyunları sergiliyor. Büyükçekmece Belediyesi'nin kültürel etkinlikler kapsamında gerçekleştirdiği mahalle tiyatroları her yaştaki izleyiciyi eğlendirirken aynı zamanda düşündürüyor. Tiyatro oyununun yanı sıra geleneksel Karagöz-Hacivat gösterisi, danslı-müzikli ortaoyunu ile Ramazan, Büyükçekmece'de daha bir coşkulu geçiyor.

        "Tiyatroyu halkımızın ayağına getiriyoruz"

        "Büyükçekmeceliler Sokak iftarlarımızda oruçlarını açtıktan sonra çoluk çocuk hep beraber tiyatro izlemenin keyfini yaşıyor" diyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, şöyle devam etti: "Tiyatro izlemeye gidemeyen yurttaşlarımız için sokak tiyatroları kuruyoruz, geleneksel ve modern tiyatroyu halkımızın ayağına getiriyoruz. Amacımız, Büyükçekmeceli vatandaşlarımızın Ramazan ayını birlik, beraberlik ve komşuluk duyguları içerisinde geçirmeleridir."

        Büyükçekmece Belediyesi Ramazan ayı tiyatro programı şöyle:

        "1 Haziran (Perşembe) Mimarsinan Mahallesi - Sahil

        3 Haziran (Cumartesi) Çakmaklı Mahallesi - Gölşehir Evleri

        6 Haziran (Salı) Tepecik - Meydan

        7 Haziran (Cuma) Güzelce Mahallesi - Park

        10 Haziran (Cumartesi) Hilal 86 - Emre Sk. / Merve Sk.

        13 Haziran (Salı) Celaliye Mahallesi - Meydan

        14 Haziran (Çarşamba) Kamiloba Mahallesi - Meydan

        15 Haziran (Perşembe) Kumburgaz Mahallesi - Gökay Cad."

        (HB-ÖK-Y)

        30.05.2017 14:24:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler