Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Araç'ta 'Vatandaşla Buluşma' toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        İlhan Yazan

        KASTAMONU (İHA) - Araç Kaymakamı Mustafa Görmüş, vatandaşların talep, istek ve önerilerini dinlemek için 'Vatandaşla Buluşma toplantısı' düzenledi.

        Araç Kaymakamı Mustafa Görmüş başkanlığında 'Vatandaşla Buluşma' toplantısı, Araç'a bağlı Gemi Köyü'nde gerçekleştirildi. Gemi Köyü Merkez Mahallesi köy konağında yapılan toplantıda kamu kurum ve kuruluşların, muhtarların ve köy halkının istek ve şikayetleri dinlenilerek, çözümleri hakkında değerlendirmeler ele alındı. İstişare toplantısında kamu kurum ve kuruluşlar ile muhtarların üzerlerine düşen görevlerin yapılması, istek ve dilekler konuşuldu.

        Kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, toplantıda vatandaşlara yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler vererek sorularını yanıtladı. Toplantı Mustafa Görmüş başkanlığında, İlçe Garnizon Komutanı Ahmet Çakmak, İlçe Jandarma Komutanı Halis Evirgen, İlçe Özel İdare Müdürü Halil İbrahim Sanık, İl Genel Meclis Üyesi Hamdi Boz, daire amirleri, köy muhtarları ve halkın katılımı ile gerçekleştirildi.

        (Vİ-GY-Y)

        31.05.2017 12:43:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler