Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Binlerce vatandaş, Beykoz meydanındaki gönül sofrasında oruçlarını açtı

        (Fotoğraflı)

        Emrah Kuş

        İSTANBUL (İHA) - Beykoz Belediyesi, Beykoz Meydanı'nda binlerce vatandaşın katıldığı iftar programı organize etti. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği iftarda, ezanın okunmasının ardından vatandaşlar bir arada oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.

        Her Ramazan ayında ilçenin meydanları ve mahallelerinde iftar programları organize eden Beykoz Belediyesi, Ramazan ayının beşinci gününde Beykoz Meydanında iftar düzenledi. İftar saatine saatler kala meydandaki gönül sofralarını dolduran vatandaşlar, Karagöz-Hacivat oyunları eşliğinde iftar saatini bekledi. Ezanın okunmasının ardından oruçlarını açan vatandaşlar, bir arada iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.

        "Eski gelenekler Beykoz'da hala yaşatılıyor"

        Eşiyle birlikte Beykoz'da düzenlenen tüm mahalle iftarlarına katıldığını belirten Celal Beyaz, "Çok güzel bir organizasyon. Hanımımla beraber her mahalledeki iftara gidiyorum. Çok güzel bir gelenek. Eski gelenekler Beykoz'da hala yaşatılıyor. Çok memnunuz" diye konuştu. Ayşe Beyaz ise, "Her akşam eşimle beraber mahalle iftarlarına gidiyoruz. Çok seviyorum kalabalık iftarları. Evde yemek olmadığından değil, sevdiğim için gidiyorum. Kalabalıkta iftar yapmak daha değerli" dedi.

        (EK-YM-ÖZ-Y)

        31.05.2017 22:00:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler