Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar'da kültür gezileri devam ediyor

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediyesinin kültür gezileri bu yıl da Çanakkale ile devam ediyor. Düzenlenen turlarla on beş gün içerisinde 500 kişi Çanakkale'yi gezdi.

        Pursaklar halkı tarihe altın harflerle geçen Çanakkale Destanının yazıldığı toprakları yerinde görüyor. Vatandaşlara Türkiye'nin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde görmelerini sağlayan Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, bir dizi etkinlik düzenliyor. Her yıl binlerce kişiyi Türkiye'nin birçok şehrine götüren belediye, bu yıl Pursaklar'ı adeta Çanakkale'ye taşıyacak. Ramazan nedeniyle ara verilen kültür gezileri kapsamında on beş günde 500 kişi Çanakkale'yi götürüldü. 46'şar kişilik otobüs kafileleri ile Çanakkale'yi gezen Pursaklar halkı Edirne'den, Kars'tan, Sinop'tan, İzmir'den hatta Kudüs'ten gelip de savaşarak şehit olanların mücadele ettikleri mekanları gezmek ve bu imkanlardan faydalanmanın kendileri için önemli olduğunu belirterek Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'e teşekkür etti. Bir taraftan kayıtları süren kültür gezileri Ramazan Bayramı'ndan sonra devam edecek.

        (JA-BT-Y)

        01.06.2017 10:18:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler