Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DSİ Bölge Müdürü Coşkun, Kaş Kıbrıs Barajını inceledi

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Devlet Su İşleri (DSİ) Antalya 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Kaş ilçesinde yapımı devam eden Kıbrıs Barajı'nda incelemelerde bulundu.

        DSİ Antalya 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Bölge Müdür Yardımcısı Özhan Erdanışman ve Şube Müdürleri ile birlikte yapımı devam eden Kaş Kıbrıs Barajı'nda incelemelerde bulundu.

        İncelemelerin ardından Coşkun, "tamamlandığında 35 bin 170 dekar tarım alanını sulayacak olan Kaş Kasaba Kıbrıs Barajı'nda incelemelerde bulunduk. Kaş Kasaba Barajı ile verimli bölgede bulunan Kasaba ovasına ait tarım alanlarına sulama suyu temini sağlanacak. Baraj, Kaş ilçesi Kasaba, Dirgenler, Uğrar, Karadağ, Ahatlı, Çeşme, Belkonak köylerine ait toplam 35 bin 170 dekar arazi sulanabilecek. Baraj inşaatında derivasyon tüneli portal imalatları tamamlanmış olup tünel kazısı ve gövde kazı imalatı devam etmektedir" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        01.06.2017 10:21:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler