Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEOG birincileri spor salonu istiyor

        (Fotoğraflı)

        Fatih Çelik

        MUŞ (İHA) - Muş'un Varto ilçesi girdiği TEOG sınavında Türkiye birincisi olan öğrenciler, okullarına spor salonu yapılmasını istediler.

        TEOG sınavında Türkiye birincisi olan Eda Bektaş, okullarına spor salonu yapılmasını istedi. Bektaş, "Okulumuz, ilçemizde en çok öğrenci barındıran bir okuldur. Yatılı okul olduğumuz için gece gündüz eğitim öğretimimize devam etmekteyiz. Tüm yaşamımız bu okulun duvarları arasında geçmektedir. Okulumuzun sportif faaliyetlerini yürütebileceğimiz bir spor salonu yoktur. Kendimde bu okulda TEOG da birinciliği elde eden bir öğrenci olmamla birlikte sportif faaliyetlerimizin hemen hemen hepsi eksiktir. Çünkü spor faaliyetlerini yapabileceğimiz bir spor salonumuz yoktur. Okulumuzun genel bir bakıma ihtiyacı var; ancak en fazla isteğimiz kapalı spor salonudur" dedi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü N. Sait Yetkiner ise, Çaylar Yatılı Bölge Okulu öğrencilerinin bir taleplerinin olduğunu ve bu taleplerini ilgili yerlere bildireceklerini söyledi.

        (MSA-Y)

        01.06.2017 10:45:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler