Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Metro'da iftar sürprizi

        - Pendik Belediyesi ekipleri, metro istasyonunda vatandaşlara iftariyelik ikram etti

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - İlçe genelinde 7 ayrı noktada Ramazan çadırları kuran Pendik Belediyesi, iftara yolda yakalanan vatandaşları da unutmuyor. Metro çıkışındaki iftarlık ikramına Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin de katılarak vatandaşlara hoş bir sürpriz yaptı.

        Pendik Belediyesi, her akşam 15 bine yakın insanı iftar çadırlarında bir araya getirirken, iftar saatinde yolda bulunan vatandaşları da ihmal etmedi. Belediye ekipleri, Taşvantepe ve Pendik Metro istasyonlarında kurduğu stantlarda içinde hurma, simit, kaşar peyniri ve ayrandan oluşan iftariyelikler dağıtıyor.

        Pendik Metro İstasyonundaki iftariyelik dağıtımına Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin de katıldı. Metro çıkışında iftarlıklarını Başkan Şahin'in elinden alan vatandaşlar, çifte mutluluk yaşadı.

        (HB-BA-Y)

        01.06.2017 10:53:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler