Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serdivan Belediyesi şehitler için Ramazan programını iptal etti

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Serdivan Belediyesi'nden yapılan açıklamada; bu akşam mehter ekibinin yer alacağı Ramazan programının iptal edildiği belirtildi.

        Şırnak'taki helikopter kazasında şehit düşen 13 kahraman için bu akşam Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi yanındaki meydanda saat 21.30'da program düzenlenecek. Programda şehitler için Yeni Cami eski imam hatibi Mehmet Ocak tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilecek ve dua edilecek.

        13 askerin şehit olduğu helikopter kazası nedeniyle millet olarak derin teessür yaşadıklarını belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, "Bu elim kazada kaybettiğimiz şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, silah arkadaşlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize bir kez daha sabır diliyorum. Mekanları cennet olsun, milletimizin başı sağolsun. Teamüllerimizde şehitlerimizi ve ahirete intikal eden yakınlarımızı hayır ile yad etmek, onları Kuran-ı Kerim ile anmak vardır. İftar sonrası saat 21.30'da Fikir ve Sanat Akademimiz yanındaki meydanda şehitlerimizi anmak için bir arada olacağız" dedi.

        (BCT-İÇ)

        01.06.2017 14:51:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler