Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivrihisar çiftçisine yaklaşık 1 milyon lira hibe desteği sağlandı

        - Belediye Başkanı Hamid Yüzügülle;

        - "Yatırım yapacak vatandaşlara her türlü kolaylık sağlanacaktır"

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yaklaşık 1 milyon liralık hibe desteği alan genç çiftçilere yatırım için her türlüğü desteği sağlayacaklarını belirtti.

        Sivrihisar'dan, genç çiftçilere 30'ar bin liralık hibe sağlayacak 2017 yılı programı için çok sayıda başvuru oldu. İlçe genelinde 28 genç çiftçinin arıcılık, ipek böcekçiliği, mantarcılık, kanatlı, büyükbaş, küçükbaş konularında yazdıkları projeler kabul edildi. Eskişehir ve ilçeleri içerisinde 'Genç Çiftçi Projesi'nden en fazla yararlanan ilçe Sivrihisar oldu.

        Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yerel ve bölgesel kalkınmanın önemine vurgu yapan Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, "Her zaman ilçemizin kalkınması ve bu yolda ilçe vatandaşlarının bilinçlenmesi için çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Yatırım yapacak vatandaşlara her türlü kolaylık sağlanacaktır" ifadeleri kullanıldı.

        Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ise konuyla ilgili olarak şunları aktardı:

        "Bu gerçekleşen projelerin bir başlangıç olacağı umuduyla bundan sonra daha çok proje katılımının ve bu şekilde başarıların olması temennisiyle ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek genç çiftçilerimize hayırlı bol kazançlar diliyorum."

        (İHA-MET-Y)

        01.06.2017 16:54:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler