Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Işık, temizlik işçileriyle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, temizlik işleri personeliyle biraraya gelerek, personelin taleplerini dinleyip, ilçeye yapılan temizlik hizmetleri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

        Büyük bir özveriyle çalışan temizlik işleri personeliyle zaman zaman biraraya gelip sohbet ettiğini belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ''Birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşma duygularının en güzel yaşandığı bu ayda, sıcakta ve yoğun çalışma temposuna göğüs geren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İlçemize, vatandaşlarımıza hizmetin en güzelini, en kalitelisini en hızlı şekilde götürmek temel görevimiz. Bu bağlamda personelimizin emeklerini yok sayamayız" dedi.

        Gürsu'nun 85 bin nüfusuna 72 kişilik temizlik ekibi ile hizmet vermeye çalıştıklarını belirten Işık, "Jaklı yeraltı çöp konteynır sistemi, kent estetiği için modern çöp konteynırları ve belediyenin kendi imkanlarıyla ilçenin çöpünü toplaması herkese örnek oluyor" diye konuştu.

        (AÇ)

        01.06.2017 17:58:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler