Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Arnavutköy'de 'Gönüller de sofralar da bir'

        - Göl manzaralı Balaban Mahallesi, sokak iftarında buluştu

        (Fotoğraflı)

        Harun Basat

        İSTANBUL (İHA) - Arnavutköy Belediyesi, Ramazan'da "Gönüller de sofralar da bir" diyerek Balaban Mahallesi'ni iftar yemeğinde buluşturdu.

        Ramazan ayının gelmesiyle Arnavutköy Belediyesi etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Ramazan ayı programları çerçevesinde 'Gönüller de sofralar da bir' projesi kapsamında her akşam 3 mahallede iftar yemeği veren Arnavutköy Belediyesi, bu kez göle nazır Balaban Mahallesinde sofra kurdu.

        Her akşam 3 mahallede iftar verdiklerine dikkat çeken Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Durusu, Tayakadın ve Balaban mahallelerinde iftar verdiklerine dikkat çekti.

        "Ramazan bereketini bize gösteriyor"

        Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, "Her akşam hemen hemen 3 mahallemizde iftar veriyoruz. Buradaki atmosfer insanın sevincinin artmasına sebep oluyor. Ramazan zaten başlı başına çok güzel bir ay, içerisinde birçok maddi manevi güzellikleri barındırıyor. Buranın en güzel ziyneti vatandaşlarımızla birlikte olmak. Balaban mahallemizin neredeyse tamamı ailecek sofralarımızı şenlendirdiler. Bir araya gelip hal hatır sorma imkanı da elde edilmiş oluyor. Ramazan her haliyle bereketini bize gösteriyor" diye konuştu.

        (HB-HB-BA-Y)

        02.06.2017 10:32:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler