Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kula'da 5 okula beyaz bayrak denetimi

        (Fotoğraflı)

        Hasan Yiğen

        MANİSA (İHA) - Kula'da temizlik, hijyen ve eğitimde yaşam kalitesini yükselterek 'Beyaz Bayrak' hak kazanabilecek 5 okula denetim yapıldı.

        Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2006 yılında başlatılan 'Beyaz Bayrak' projesi kapsamında Kula Beyaz Bayrak Denetleme Komisyonu Başkanı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ethem Dağlı başkanlığında denetim komisyonu Kula'da 5 okulu denetledi. Beyaz Bayrak verilebilecek okulları denetleyen komisyon üyeleri, yapacakları değerlendirmeler sonucunda beyaz bayrak verilecek okullar belirlenecek. Yapılan denetimler hakkında bilgi veren Kula Beyaz Bayrak Denetleme Komisyonu Başkanı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ethem Dağlı "Kula'da 5 okulda denetleme yaparak beyaz bayrak verilebilecek okulları değerlendirmeye alarak belirleyeceğiz. Ülke genelinde olduğu gibi Kula'da da bu geniş kapsamlı çalışmalarımız devam ediyor. Proje kapsamında yapılacak çalışmalar ve denetimlerle ülke genelindeki okulların tamamının Beyaz Bayrak alması suretiyle çocuklarımızın sağlıklı ve hijyenik şartlarda eğitim alması hedeflenmektedir" dedi.

        (HY-AY-Y)

        02.06.2017 16:52:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler