Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavuzeli'nde Ramazan şenlikleri

        (Fotoğraflı)

        Mahmut Genç

        GAZİANTEP (İHA) - Yavuzeli Belediyesi tarafından ilçede gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan etkinliklerinin dördüncüsü düzenlendi.

        Yavuzeli Belediye Başkanlığı binası önünde gerçekleştirilen etkinliklere İlçe Kaymakamı Murtaza Ersöz, Yavuzeli Belediye Başkanı Kemal Sakaroğlu, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Nedim Siverekli, belediye meclis üyeleri, Sosyal Kültürel Müdürü Halil Karakuş, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Sergilenen İbiş ile Hamdi Bey Tiyatro oyunları, çocukları gülmekten kırıp geçirdi. Ahmet Kemal Bacak ve Murat Belet'in ilahiler okuduğu program gece yarısına kadar sürdü. İlçe Kaymakamı Murtaza Ersöz, Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu ve İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Nedim Siverekli okunan ilahilere eşlik etti. Havai fişek gösterisi vatandaşların oldukça ilgisini çekti. Çeşitli ikramların da yapıldığı etkinlikte konuşan Yavuzeli Belediye Başkanı Kemal Sakaroğlu, "Yavuzeli'nde Ramazan programlarında bir ilki gerçekleştirerek bu yıl 4'üncüsünü düzenlediğimiz Geleneksel Ramazan Etkinlikleri, ilkini başlattık. Dört senedir bu programlarımızı geleneksel hale getirdik. Umarım bu programlardan memnun olmuşsunuzdur. Gerçekten bu tür programlarda bu tür şenlikleri Benim İlçeme elimizden geldikçe yapmaya çalışıyoruz ve yapmalıyız. Ülkemizin bu uzun yolculuğunda, devletimiz gelişme için, müthiş şekilde, tüm ekipleriyle, tüm kadrolarıyla çalışmaktadır. Bireyler olarak bize de düşen öncelikli görevlerden biri de, birlik ve beraberliğimizi bozmamaktır. Bu tür programları yapmamızın bir tek nedeni de bu milleti bir araya getirerek, birlik, berberliği, kaynaşmayı en üst düzeye çıkarmaktır. Ayrıca bu mübarek Ramazan günlerinde milletin bu aydan duyduğu hazzı ve nasiplenmesini arttırmak amacıyla bu tür etkinlikleri insanlarımızın ayaklarına kadar getirmeye çalışıyoruz" dedi.

        İftar sonrası düzenlenen gölge oyunu ve okunan ilahiler insanlara keyifli bir akşam yaşattı.

        (SD-Y)

        04.06.2017 12:37:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler