Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malazgirt'te cami temizliği için elektrik süpürgesi

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Muş'un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, camilerde kullanmak üzere son sistem çalışan bir elektrikli süpürge makinesini müftülüğe hediye etti.

        Konu ilgili açıklamalarda bulunan Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, Ramazan ayının yaşandığı bugünlerde vatandaşların daha rahat ibadetlerini yapmaları için son sistem bir makine aldıklarını belirtti. Kaymakam Kırlı, "Yaklaşık 7 bin liraya aldığımız bu son sistem teknolojik makine sayesinde camilerimiz tertemiz olacak. Camilerimizde görev yapan hocalarımızla yaptığımız istişareler doğrultusunda bu nano teknolojisi ile çalışan elektrikli süpürgeyi almaya karar verdik. Bu teknolojik ürün sayesinde camilerimiz artık çok daha temiz, çok daha hijyenik olacak. Bu teknolojik ürün Malazgirt halkımıza ve müftülüğümüze hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

        Malazgirt İlçe Müftüsü Bünyamin Gölcü ise, Malazgirt Kaymakamlığına ve belediye başkanlığına teşekkür ettiğini ifade etti. Müftü Gölcü, "Bu makine sayesinde camilerimiz artık tertemiz. İki elemanla bir günde yaptığımız temizlik işleri, bu makine sayesinde tek elemanla 2 saatte yapabiliyor. Bu teknolojik elektrikli makine sayesinde, bir gün içerisinde bütün camilerimizde temizlik yapabiliyoruz. Bu da bizi çok memnun etti. Malazgirtli vatandaşlarımız Ramazan ayını daha temiz ve daha huzurlu bir ortamda yaşasın diye bu teknolojik makineyi bize alıp hediye eden Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı'ya çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

        (VE-MSA-Y)

        05.06.2017 11:12:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler