Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pazarcılar, tezgahlarını dua ile açıyor

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Aslanapa ilçesi esnafları ve pazarcılar, Aslanapa Belediyesi tarafından okutulan 'Pazar ve bereket duası' ile mesaiye başlıyor.

        Belediye hoparlörlerinden yapılan duaya pazar yerindeki pazarcılar, alışverişe gelen müşteriler eşlik ediyor. Kimisi oturduğu yerden, kimisi yürürken dua ederek, pazarcılara günün bereket getirmesi için dua ediyor.

        Belediye Başkan Asaf Akar, ''Esnaf ve vatandaşlarımız, kazançların, mahsullerin bereketli, helalinden bol kazançlı olması için her pazar günü yapılan duaya hep birlikte el açıp amin diyorlar. Pazar duası yıllardır uyguladığımız gelenek haline geldi. Pazar Günü kurulan ilçe pazarımızda, esnaflar ve vatandaşlarımız yapılan duanın ardından 'Bismillah' diyerek ticaretine başlıyor. Esnaf ve vatandaşlarımıza bol kazançlar diliyorum'' diye konuştu. (YD-EFE)

        05.06.2017 11:48:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler