Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP'li kadınlardan iftar yemeği

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Kadın Kolları mensupları tarafından iftar yemeği düzenlendi.

        Bilecik'te bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine, CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, CHP Bilecik Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil ve çok sayıda partili katıldı.

        İftar yemeği öncesi açıklama yapan CHP Bilecik Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil, bütün partililerin kocaman bir aile olduğunu belirterek, "Birlik ve beraberliğimizin artarak devam etmesinden çok kıvançlıyım. Her koşulda birlik içinde olmak büyük onur ve gurur veriyor. Ben bu vesileyle sınır boylarımızda şehit olan güvenlik güçlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Rabbim bu mübarek Ramazan günlerinde yaptığımız bütün ibadetleri, yaptığımız tüm duaları kabul etsin" dedi.

        Konuşmanın ardından dualar edilerek, oruçlar açıldı.

        (CKT-KÇ)

        05.06.2017 11:48:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler