Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hastane kreşi öğrencilerinin yılsonu sergisi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde geçen yıl açılan Çocuk Gündüz Bakım Evinde eğitim gören hastane personelinin çocukları tarafından yılsonu sergisi açıldı.

        Kütahya Sera AVM 'de gerçekleştirilen yılsonu sergisinin açılışına Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. İsmail Zehir, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Hakan Vural, Halk Sağlığı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Güvey, SGK Müdürü İsmail Sayar, Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Sabahattin Altıntaş, hastane idaresi ve çalışanları, kreş çocukları ve öğretmenler katıldı.

        Sergi davetliler ile hep birlikte kurdele keserek açıldı. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. İsmail Zehir; 30 çalışanın çocuğunun kaldığı kreş'in ilk yılını doldurması münasebetiyle böyle güzel bir etkinlik düzenlediklerini söyleyerek, sergide emeği geçen başta Kreş Müdürü Damla Seydan olmak üzere öğretmenler ve ekibe teşekkür etti. Genel Sekreter ve davetliler daha sonra kreş öğrencileri tarafından açılan resim sergisini gezdi.(EFE)

        05.06.2017 22:08:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler