Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kızılcahamam'da sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi

        Uğur Demirbaş

        ANKARA (İHA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yüksek kesimlerinde bulunan mahalle ve yaylalarda etkili olan sağanak yağış ve dolu, hayatı olumsuz etkilerken, ekili arazi zarar gördü.

        Kızılcahamam'da etkili olan yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak yağış ve dolu nedeniyle bazı mahallelerde sel meydana geldi. Sağanak yağış ve dolunun etkili olduğu köylerde ekili araziler de zarar gördü. İftar öncesinde başlayan sağanak yağış ve dolu etkili olurken sel suları, cadde ve sokakları göle çevirdi. Çevrede bulunanlar ise yağıştan olumsuz etkilendi. Yoğun yağışın etkili olduğu Kızılcahamam Salın, Semer ve Hıdırlar mahallelerinde dolu etkili oldu, ekili araziler, meyve ve sebze bahçeleri dolu yağışından olumsuz etkilendi.

        Salın yaylasında yağan dolu her tarafı bembeyaz yaparken derelerde sel suları oluştu.

        (UD-BT-Y)

        06.06.2017 10:43:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler