Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ferit Karabulut: Altıntaş'a 2 bin kişilik kır düğün salonu kazandıracağız

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, ilçeye 2 bin kişilik düğün salonu kazandıracaklarını ifade etti.

        Altıntaş Belediye Meclisinin Haziran ayı toplantısında önemli kararlar alındı.

        Toplantı sonrası konuşan Başkan Karabulut, ''Bu ayki meclis toplantımızda yapılacak olan 2 bin kişilik kır düğün salonu projesi hakkında bilgilendirme yaptık. Şuanda ışıklandırma ve diğer eksikleri gideriyoruz. Mermer fabrikamıza ilave olarak yapmakta olduğumuz 3 bin 600 metrekarelik yeni tekstil fabrikasının şu anda 2. katının betonunu attığımızı ve bittiğinde ilçe ekonomisi için ciddi bir katkı sağlayacağını konuştuk. Ayrıca yapımı devam eden fitnes salonumuzu 2 ay içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağımızı meclis üyelerimizle paylaştık.15 Temmuz Şehitler Camii binasının tamamen yapımının bittiğini, çevre düzenlemesine geçtiğimizi ve bu çevre düzenlemesinin yapılabilmesi için de yan tarafındaki TOKİ binalarının perde betonu atılması için çalışmaların devam ettiğini ayrıca minaresinin yapımına başlandığını aktardık. Parke taşı olarak ilçe merkezimizde 1 metrekare yer kalmadığını sadece bazı bölgelerde düzeltme çalışmalarının yapılacağı bilgilerini meclis üyelerimizin bilgilerine sunduk'' dedi. (YD-EFE)

        06.06.2017 12:00:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler