Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gelibolu'ya altın gerdanlık

        (Fotoğraflı)

        Seçim Turşucu

        ÇANAKKALE (İHA) - Gelibolu Belediyesinin projelerinden olan 'Altın Gerdanlık ' projesinin ikinci ayağının temeli, düzenlenen tören ile atıldı.

        Altın Gerdanlık ayağının ikinci ayağı olan Orduevi Sahil Yolu Mimari Peyzaj Projesinin temeli için düzenlenen tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Törende konuşan Gelibolu belediye başkanı Mustafa Özacar, "Yapacağımız hizmetleri ortaya önem sırasına göre koyduğumuzda, herkes farklı fikirler sundu. Ancak, mesleğim gereği ben, 'önce işin alt yapısından başlayalım' dedim. Görsellik nasılsa olur. Ama bir binanın temeli olmazsa olmaz. Bu güzel ilçenin de önce alt yapısıyla başladık. Tabi çok eleştiriler aldık. Kendilerine göre haklı tarafları da vardı, ama biz bilginin ve ilmin ışığında bildiğimiz yolda devam ettik. Bu projelerimiz ortaya çıktıkça vatandaşımız bize hak vermeye başladı. Biz projelerimizi maddi sıkıntılar içerisinde yaptığımızdan bazen aksamalar yaşanmaktadır" dedi. Yapılan törene CHP İl başkan Yardımcısı Metin Övün, Kavak Belde belediye başkanı Necati Kopca, Gelibolu CHP ilçe başkanı Nevzat Kaya, Meclis ve İl Genel Meclis üyeleri ile davetliler katıldı. Bu arada törenden sonra Gelibolu Çevre Derneği tarafından Çevre Günü Kutlamaları nedeniyle katılımcılara çiçek dağıtıldı.

        (GD)

        06.06.2017 12:35:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler