Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Horasan ilçesine doğalgaz getirecek hattın temeli atıldı

        (Fotoğraflı)

        Şahap Çakır

        ERZURUM (İHA) - Horasan ilçesine doğalgaz getirecek hattın temeli atıldı. Horasan ilçesinde düzenlenen temel atma töreninde konuşan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kesintisiz enerji kaynağı doğalgazın büyük bir nimet olduğunu söyledi. Doğalgazın insanların yaşamın kalitesini artırdığını belirten Başkan Sekmen şöyle konuştu: "Erzurum merkezden sonra en güzel hizmetleri ilçelerimiz almaktadır. Hükümet yetkililerimiz doğalgazın ilçelerimize getirilmesi konusunda çok gayret ettiler. ilimizin en büyük ilçesi olan Horasan'da doğalgazın getirilmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Doğalgaz, en çok da bayanların işine yarayacaktır. Hayatları kolaylaşacak, konforları artacaktır. Doğal gazın ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum."

        Törende bir konuşma yapan Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın da, doğalgazı Horasan'a getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Aydın Horasan'da yaşayanlara en güzel hizmeti vermeyi amaçladıklarını dile getirdi. Ayrıca doğalgazın medeniyet demek olduğuna vurgu yapan Başkan Aydın, "Vatandaşlarımızın işleri doğalgazla daha da kolaylaşacaktır. İlçemize doğalgazın gelmesinde öncelikle Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımıza, Milletvekillerimize, İlçe Kaymakamımıza, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımıza göstermiş oldukları destek ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

        Temel atma törenine Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İlçe Kaymakamı Doğan Dinç, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören kurdelasını yine protokol hep birlikte kesti, kurbanlar kesildi.

        (ŞÇ-AA-Y)

        07.06.2017 10:56:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler