Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Özefe, Çıldır ilçesinde incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        Olgun Yıldız

        ARDAHAN (İHA) - Ardahan Valisi İbrahim Özefe, Çıldır ilçesinde, turizmde değerlendirilebilecek alanlarda ve bazı okullarda incelemelerde bulundu.

        Beraberinde Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu ve Çıldır Belediye Başakanı Kemal Yakup Azizoğlu ile birlikte ilk olarak Şeytan Kalesi'ne giden Vali Özefe, Şeytan Kalesi, Karaçay Vadisi, Mozeret Tepesi ve Aktaş Sınır Kapısı yolu etrafında turizmin geliştirilmesine yönelik yatırımların yapılabileceği alanları yerinde inceledi.

        Şeytan Kalesi'nde yapılması planlanan restorasyon projesinide yetkililerle yerinde değerlendiren Vali Özefe, incelemelerin ardından Aşık Şenlik Mahallesinde yapımı tamamlanan 10 derslikli Ortaokul binası ile Çıldır merkezde eğitim-öğretim veren ilkokul binasında ve eski Çıldır Lisesi kampüs alanında da incelemelerde bulundu.

        (OY-AT-Y)

        07.06.2017 11:44:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler