Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tramvay yolunda motorlu araçlara uygulama

        - Trafik ekipleri tramvay yolunda motosikletlilere geçit vermiyor

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Köken

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, motorlu araçların kullanmasının yasak olduğu tramvay yolundaki uygulamasında bazı motosiklet sürücülerine ceza kesti.

        Tramvay yolunda artan kazaların önüne geçmek ve özellikle motosiklet kullanan vatandaşların hem trafiği zorlamalarını önlemek, hem de çevreye verdikleri rahatsızlıkları sona erdirmek amacıyla İki Eylül ve İsmet İnönü Caddeleri üzerinde hem sabah saatlerinde, hem de öğleden sonra denetimler yapılıyor. Trafik polisleri, tramvay yolunu kullanan sürücülere 95'er lira ceza kesiyor. Ceza kesilen sürücülerin motosikletlerine el konulmazken, ekipler yasak olan bölgelerde araç kullanılmaması konusunda da sürücüleri uyardı. Yetkililer bu denetimlerin trafik akışı normale dönünceye kadar devam edeceğini belirttiler.

        (MKÖ-MET-Y)

        07.06.2017 12:40:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler