Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çevre için yürüdüler

        (Fotoğraflı)

        Ramazan Kuyu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Besni ilçesinde 5 Haziran Dünya Çevre Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.

        Adıyaman'ın Besni ilçesinde 2017 yılı Çevre Haftası programı çevre yürüyüşü ile başladı. Besni Servi Erdemoğlu MTAL önünden başlayarak Besni Kaymakamlığına kadar pankart ile yürüyüş yapıldı.

        Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulkadir Kandemir, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, kurum müdürleri ve STK temsilcileri yürüyüşe katıldı.

        Program Besni Kaymakamlığı önünde, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulkadir Kandemir'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Konuşmanın ardından ilçe genelinde düzenlenen 'Çevre' konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi ve dereceye giren resimlerin bulunduğu sergi gezilerek program sona erdi.

        Besni Kaymakamı Ahmet Gencer yaptığı açıklamada, "Teknolojik gelişmeler, plansız şehirleşme, sanayinin hızla artması ve doğal kaynakların bilinçsizce tüketilmesi çevremizin doğal ve ekolojik yapısına ciddi zararlar vermektedir. Gelecek nesillere daha temiz, daha sağlıklı ve daha yaşanılabilir bir çevre bırakmak için bütün kurumlarımıza ve her bir vatandaşımıza önemli görevler düşmektedir. Temiz bir çevrede sağlıklı bir ömür geçirmek dileğiyle Besni Halkının Dünya Çevre Gününü kutluyorum" dedi.

        (AHM)

        07.06.2017 15:26:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler