Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Taşçı: "Atakum'un gelişimine projelerimizle yön veriyoruz"

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, hızla büyüyen Atakum'a projeleriyle yön verdiklerini söyledi.

        Atakum Belediyesinin düzenlediği Mahalle İftarları buluşmaları binlerce kişiyi aynı sofra etrafında birleştirmeye devam ediyor. Başkan Taşçı, Ramazan buluşmaları kapsamında Körfez ve Büyükoyumca Mahalleleri sakinleriyle Körfez Mahallesi'nde kurulan iftar sofrasında bir araya geldi.

        "Atakum'u Türkiye'nin gözbebeği haline getirmek"

        İki mahalleyi aynı sofrada birleştiren iftar buluşmasında konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum, 390 kilometrekarelik sınırıyla 56 mahalleyi barındırıyor. Bütün mahallelerimizde hizmet seferberliği başlattık. Mahalle statüsüne geçen köylerimizin hızlı bir şekilde gelişmesini ve gerçek anlamda bir mahalleye dönüşmesi için taş parke döşemesinden Atakum Köy Konaklarına kadar birçok projeye imza attık. Bunları yaparken tek arzumuz var. O da, ilçemize yakışır projelerle Atakum'un gelişimine yön vererek hayalimizdeki şehir Atakum'u Türkiye'nin gözbebeği haline getirmek" diye konuştu.

        "İlçemizin nüfusu, 200 bine yaklaştı"

        Atakum'un hızla büyüdüğünü ve buna bağlı olarak birçok ihtiyaç doğduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "İlçemiz hızla gelişiyor ve değişiyor. Karadeniz Bölgesi'nin en hızlı nüfus artışına sahip ilçesiyiz. İlçemizin nüfusu, 200 bine yaklaştı. Nüfusu hızla artan ilçemizde, bu artış ile doğru orantılı olarak ihtiyaçlar da artıyor. Bu noktada, Atakum Belediyesi olarak öncelikli sorunların çözülmesi, eksiklerin giderilmesi için dur durak demeden çalışıyoruz. Bir yandan da sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini ortaya koyuyoruz. Ramazan ayı kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu dev iftar buluşmaları, Atakum Ramazan Sokağı ve Ramazan yardımları da bu sosyal belediyecilik anlayışımızın bir örneğidir" şeklinde konuştu.

        (SAM-SLH-Y)

        07.06.2017 15:48:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler