Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Sarıoğlu'dan Finikeli Hastalara ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Ali Karataç

        ANTALYA (İHA) - Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Antalya'da ki çeşitli Hastanelerde tedavi gören Finikeli Hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

        Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, ilk olarak Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Sahilkent Mahalle muhtarı Niyazi Yıldız ve Sahilkent'li Olcay Yavşan'ı ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ileten Sarıoğlu, daha sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavi gören Finikeli Atilla Bayramı ziyaret etti.

        Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, "İşlerimizin yoğunluğundan kaynaklanan nedenlerle erken gelme fırsatımız olmadı. Ama dualarımız hep hastanedeki yatan hastalarımız içindi, şu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul eylesin. Hastalarımızın sağlıklarının iyi olduğu gördük ve en kısa zamanda sağlık problemlerinin çözülmesi için dualarımızı ettik" dedi.

        (AK-SÇ-Y)

        07.06.2017 17:53:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler