Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bafra Belediyesinden STK'lara iftar

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Şükrü Uluçay

        SAMSUN (İHA) - Bafra Belediyesi sivil toplum kuruluşlarına(STK) iftar yemeği verdi.

        Ali Kale Turistlik Tesisleri'nde verilen iftar yemeğine Kaymakam Ali Fuat Türkel, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, Turizim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Fatma Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve üyeleri katıldı.

        Başkan Şahin yaptığı konuşmada, "Ramazan'ın ayrı bir güzelliği var. Yardımlaşmanın, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin zirveye ulaştığı bir ay. İftar yemeklerimizin yanı sıra aşevimizden de her gün iki noktadan 5 bin kişiye, mağdur ailelere de yemek dağıtımı yapıyoruz. Yaşlı olup evinde yemek yapanı olmayan 250 aileye evlerine sıcak yemek götürüyoruz. Böylece toplumda ekonomik yoldan sıkıntı çeken ailelerimize de ulaşmış ve onları da Ramazan'da mutlu etmiş oluyoruz. Zaten Ramazanı'n da ruhu buna uygun, gereği de bu. Bu çalışmalarımız devam edecek. Bafra olarak sivil toplum kurumlarıyla, bütün bürokrasiyle, yöneticileriyle bir ve beraber olarak ilçemizin geleceğini inşa etmek için hep birlikte çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

        Kaymakam Ali Fuat Türkel ise, "İlleri sıraya koyarsak, Bafra'yı da içine atarsak iller sıralamasında 53. sırada olduğu görülüyor. Bafra üretim bakımından da çoğu ilden fazla üretim yapan bir ilçe. Bafra'nın verimli topraklarından değil Bafra'nın, değil Samsun'un Türkiye'nin her yerine yiyecek içecek gitmekte. Ramazan paylaşma ve birlik, beraberlik dayanışma ayı. Bu birlik beraberlik her zaman gösterilmekte" dedi.

        (ŞU-SLH)

        07.06.2017 22:55:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler