Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Yazar'dan muhtarlara uyarı

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Aldemir

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Ramazan ayı dolayısı ile Muhtarlara seslenerek, "Sofrasına bir tas yemek götüremeyecek vatandaşımız varsa ve biz buna müdahil olamıyorsak bu bizim vebalimiz ve günahımızdır" dedi.

        Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Muhtarlar ile iftar programında bir araya geldi. Ramazan ayında en büyük görevin Muhtarlara ve kendisine düştüğünü söyleyen Kaymakam Yazar, "Sofrasına bir tas yemek götüremeyecek vatandaşımız varsa ve bizde buna müdahil olmuyorsak bu hepimizin suçudur, vebalidir ve günahıdır. Bunun dışında bizim bilemediğimiz ihtiyacı olan vatandaşlarımızı bize bildirin ve ziyaret ederek gerekli ihtiyaçlarını karşılayalım. Bunu özellikle sizlerden istirham ediyorum. Bu vesileyle tekrar sizlere ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi.

        (İA-TS)

        07.06.2017 22:59:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler