Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Döşemealtı'nda büyük başarı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Döşemealtı Toki İlk ve Ortaokulu İngilizce Öğretmenleri Şengül Yavuz ve Şükran Aktar, Avrupa'daki okullarla bir araya gelerek ortak bulma platformu E-Twinning'e 4 yerel projeyle ortak oldu.

        Döşemealtı Toki İlk ve Ortaokulu Avrupa projelerine yönelik yeni bir adım attı. Okulun İngilizce Öğretmenleri Şengül Yavuz ve Şükran Aktar, Avrupa ülkelerinden okullarla bir araya gelerek ortak bulma ve proje üretme programı E-Twinning'te 4 yerel projeyle ortak oldu.

        Proje kapsamında 15 Temmuz Darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden 249 şehit için 249 gül yapıldı. Vatan sevgisi, birlik berberliğe vurgu yapmak, farkındalık oluşturmak adına geliştirilen projede güller birleştirilerek Türk Bayrağı ortaya çıktı ve etrafına da şehitlerin ismi yazıldı.

        Türkü Türkü Türkiyem projesinde her ilden 3 okul 200 ortak ile 2 bin öğrenci yer aldı. Projede yöresel türküler kullanarak kültürü yeni nesillere aşılamak ve aktarmak amaçlanıyor. Proje kapsamında yöremize ait bir türkü seslendirilecek. Öte yandan Muğla'da eğitim öğretim yılı içinde yöresel ürünler sergilenecek.

        Şehrimin Turizm Elçisiyim projesinde de 50 ildeki 50 okul yer alıyor. Bu kapsamda kültürün ve geleneklerin tarihi yerleri tanıtma fırsatı ortaya çıkacak.

        Eğitimde değerler eğitimi projesinde de her ay vatanseverlik, çalışkanlık, sorumluluk gibi konular belirlendi. Bununla ilgili panolar yapıldı, video çekilip, drama yapıldı.

        (SÇ-SÇ-Y)

        08.06.2017 11:19:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler