Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muşlu iş adamı TEOG birincilerini ödüllendirdi

        (Fotoğraflı)

        Fatih Çelik

        MUŞ (İHA) - Muşlu iş adamı ve kanaat önderi Ercan Konuk, Varto ilçesindeki TEOG birincisi 8 öğrenciyi ödüllendirdi.

        Ercan Konuk, TEOG'da başarılı olan öğrencilerle Milli Eğitim Müdürü N.Sait Yetkiner'in makam odasında bir araya geldi. Burada öğrencileri ödüllendiren Ercan Konuk, eğitime büyük önem verdiklerini söyledi. TEOG sınavının önemli bir sınav olduğunu ve bu öğrencilerin zoru başardıklarını ifade eden Konuk, "Bir Muşlu kardeşiniz olarak sizlerle gurur duyuyorum. Muş ilimizin eğitimde büyük başarılara imza atması bizleri hayli gururlandırdı. TEOG sınavı bir başarı ve derecelendirme sınavıdır ve bu açıdan çok önemlidir. Bu öğrencilerimiz ise bu zoru başaranlardır. Biz iş adamları ve kanaat önderlerine düşen görev, başarıyı teşvik ve emeklerinin karşılığı olarak ödüllendirmektir. Öğrencilerimizin başarılarında önemli rol oynayan Muş ilimizin tüm eğitim camiasını kutluyorum. Bu kardeşlerimiz bizlerin geleceğidir. Umarım 7'ler 14 olur, otuz olur, kırk olur. Gerçekten ilimiz her konuda son sıralarda, herkes kendisini irdelemeli, 'acaba ben neden sonlardayım.' Memleketimize gelen vurmuş giden vurmuş, tüm insanlar cefa çekmiş iki arada bir derede kalmış. Ne olursunuz biraz cesur davranalım. Bizim gideceğimiz bir memleketimiz yok. Biz her yerde yaşıyoruz. Bu ülke bizim, bu bayrak bizim, sadece bir Karadenizli ve Akdenizlinin bayrağı değil, bu bayrak hepimizin. Kardeşçe insanların bir birine saygı duyacağı anlayışla yürüyelim, sizden istediğim budur. Sizler çok önemlisiniz, yanlış eksenlere kayan öğrencilerle oturun sohbet edin vaktinizi harcayın, çünkü evlatlarımız onlar. Eğitim öğretime her zaman desteklerimiz devam edecektir. Dün Malazgirt'i ziyaret ettik. Buradaki öğrencilerimizin başarısı bizi gururlandırmıştır. Varto Milli Eğitim Müdürümüz Sayın N. Sait Yetkiner'i, öğrencilerimizi, eğitimcilerimizi ve öğrencilerimizin ailelerini kutluyorum" dedi.

        Varto ilçe Milli Eğitim Müdürü N. Sait Yetkiner ise, Ercan Konuk'a bu ince ve anlamlı davranışından dolayı teşekkür etti.

        (MSA-Y)

        09.06.2017 10:04:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler