Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunus Emre Anadolu Lisesi'nden dünya 3.'lüğü

        (Fotoğraflı)

        Hasan Yiğen

        MANİSA (İHA) - Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencilerinden Doğaç Dovan, 2017 Dünya İnternet Klavye Şampiyonası '13-16 Yaş Grubu Anadilde Q Klavye kategorisinde' Türkiye 1.si ve dünya 3.sü oldu.

        Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencilerinden Doğaç Dovan, İntersteno Uluslar Arası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu başkanlığınca düzenlenen 2017 Dünya İnternet Klavye Şampiyonası '13-16 Yaş Grubu Anadilde Q Klavye kategorisinde' Türkiye 1.si ve dünya 3.sü oldu. 2017 Dünya İnternet Klavye Şampiyonasında katılan Doğaç Dovan, Okul Bilişim Teknolojileri Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı Ramazan Balcı, Okul Müdürü Adem Sümen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan Kula Kaymakamı Murat Güven'i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan şampiyon öğrenci Doğaç Dovan, "Bu yarışmayı öğretmenim Ramazan Balcı önderliğinde katıldım. Bu yarışmanın sonunda kendime olan özgüvenim sonucunda Türkiye 1.'liği ve dünya 3.'lüğü kazandım. Çok mutluyum. Beni bu zamana kadar destekleyen ailem öğretmenlerim okul yöneticilerimi teşekkür ediyorum" dedi.

        Dovan'ı tebrik eden Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi Okul müdürü Adem Sümen, bu tür uluslararası başarıların eşine az rastlanır olduğunu söyledi.

        (HY-AY-Y)

        09.06.2017 10:56:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler