Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Limak Uludağ Elektrik iftarda basınla buluştu

        - Aytaç : 2017 yılını Müşteri Memnuniyeti Yılı olarak ilan ettik

        - Aytaç : Düzenli ödeme yapanın elektriği kesilmiyor

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Aldemir

        BALIKESİR (İHA) - Limak Uludağ Elektrik Perakande Satış A.Ş. Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlediği iftar davetinde basın mensupları ve Bölge Yönetmenliği Çalışanları ile buluştu.

        Limak Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytaç'ın da katıldığı iftar davetine, Bandırma Bölge Yönetmeni Mahmut Akgöğ, Kurumsal İletişim Uzmanı Bahar Erkan ve Bölge Yönetmenliği Çalışanları ile aileleri de iştirak etti. İftar yemeği sonrasında İHA'ya açıklamalarda bulunan Limak Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytaç, "Bu mübarek ayda çalışanlarımızla ve basın mensupları ile bir araya gelmek istedik. Ay içerisinde yine kamu kurumları ile bazı organizasyonlarda bir araya gelip bu ayın bereketinden istifade etmeye çalışıyoruz. Mart ayından itibaren şirketin ortaklık yapısındaki değişiklik nedeniyle Limak Uludağ Elektrik olarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Sözleşmelerimizde, faturalarımızda müşterilerimizin karşısına bu isimle çıkıyoruz" dedi.

        2017 Müşteri Memnuniyeti Yılı

        Limak Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytaç, 2017 yılını Müşteri Memnuniyeti Yılı olarak ilan ettiklerini belirterek, "Bu doğrultuda başlattığımız kampanyalarımızdan biri de Esnek Fatura Kampanyası. Müşterilerimizden bize gelen en yoğun talepler fatura tarihleri ile kendi gelir tarihlerinin uyuşmamasıydı. İşçiler, Emekliler, Memurlar belirli dönemlerde maaşlarını alıyorlar ve fatura tarihleri o dönemlere denk gelmemişse gecikme veya kesme gibi işlemlere maruz kalıyorlardı. Çağrı Merkezlerimizden, İşlem Merkezlerimizden ya da online olarak başvuru yaptıklarında son ödeme tarihlerini kendileri belirleyebilirler. Bu şekilde de maaşlarına denk gelecek şekilde gecikme zammına maruz kalmadan ödemelerini yapabilirler. Esnek Fatura Kampanyamızda bir alt limitimiz var. Bu alt limiti belirledikleri takdirde o limite ulaşıncaya kadar kendilerine fatura bırakmıyoruz" dedi.

        Düzenli ödeme yapanın elektriği kesilmiyor

        Limak Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytaç, düzenli ödeme yapan abonelerin, ödemelerinde bir aksaklık çıkması halinde, kesintiye gidilmediğini hatırlatarak, "Şu ana kadar düzenli ödeme profiline sahip müşterilerimizin ödemelerinde bir aksaklık çıkarsa onlara kesme işlemi uygulamadan çağrı merkezimiz aracılığıyla ya da SMS'lerle ödemelerini hatırlatarak borcu o şekilde tahsil etmeye çalışıyoruz. Bizim için en önemli kriter aboneliğin kullanıcının üzerine olması. Aksi takdirde bu kampanyaları uygulama şansımız da kalmıyor" dedi.

        Vefat eden abonenin üzerine kullanılan elektrik usulsüz

        Vefat eden abonenin hanesinde oturmaya devam eden ve o haneye vefat eden kişinin adına gelen elektrik faturaları hakkında da uyarılarda bulunan Limak Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytaç, "Bu konu usulsüz kullanım çeşitlerinden bir tanesi. Bu şekildeki kullanıcılara yönelik yaklaşık 2 ay önce evlere tebligatlar yapıldı. Aboneliğin 15 gün içinde yeniden düzenlenmesi için. Onun üzerine iki aylık bir süre daha beklememize rağmen,çoğu kullanıcı kendi üzerine almış olmakla birlikte halen daha bu şekilde kullanan aboneler var. Onların da en kısa sürede aboneliklerini üzerlerine almalarını tavsiye ediyoruz" şeklinde konuştu.

        (İA-UGR)

        09.06.2017 11:02:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler