Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

        (Fotoğraflı)

        Nurettin Doğan

        MANİSA (İHA) - 2015 yılında dönemin Manisa Valisi Erdoğan Bektaş tarafından il genelinde başlatılan Kodla(Ma)nisa projesi çalışmaları kapsamında Alaşehir'de dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

        Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun makamında Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ile Kodla(Ma)nisa atölyesinde yaptıkları çalışmalarla ödül almaya hak kazanan öğrencileri ağırladı. Ziyarette ilçe birincisi olan Uluderbent Ortaokulu öğrencisi Hasan Kuru'ya bisiklet, ikinci olan Kavaklıdere Ortaokulu öğrencisi Mert Zengin'e tablet, üçüncü olan İbrahim Akyol'a da mp3 hediye edildi.

        Dereceye giren öğrencilere ödüllerini veren kaymakam Abdullah Uçgun, "Manisa eski valimiz Erdoğan Bektaş tarafından başlatılan proje kapsamında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini verdik. Amacımız üreten toplum olmasını hedefleyen öğrencilerimize yazılım ve hayal güçlerini geliştirmeyi hedefliyoruz, dereceye giren öğrencilerimizi kutluyorum." dedi.

        2015 yılında dönemin Manisa valisi Erdoğan Bektaş tarafından başlatılan Kodla(Ma)nisa adlı projede öğrencilerin tüketen değil üreten bir toplum olması hedefleniyor. Projede öğrenciler yazılım ve robotik alanlarında yarışarak, öğrencilerin mantıksal ve matematiksel düşünme becerilerini arttırmayı ve hayal güçlerini geliştirmeyi amaçlıyor.

        (ND-SC)

        09.06.2017 12:32:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler