Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Özerden'den iftar

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bıyık

        ORDU (İHA) - Kabadüz Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden, Ramazan ayı dolayısıyla şehit yakınlarına, gazilere, sivil toplum kuruluşları temsilcilerine, mahalle muhtarlarına, siyasi parti temsilcileri ve daire müdürlerine iftar verdi.

        Kabadüz Çok Programlı Anadolu Lisesi salonunda yemek öncesi konuklarını karşılayan Kaymakam Özerden, amaçlarının aynı masada oturarak manevi duyguları paylaşmak olduğunu söyledi.

        İftar programına katılan herkese teşekkür ettiğini ifade eden Kaymakam Özerden, "Bugün burada hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah bu topraklar için şehadet şerbetini içen bütün şehitlerimizin Cennetin en güzel yerlerini geride kalanlarına da sabırlar nasip etsin" dedi.

        Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya da, "Kabadüz Kaymakamlığımızın organize ettiği iftar programında sizlerle bir araya gelerek Ramazan bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum" şeklinde konuştu.

        İftar programı Kabadüz İlçe Müftüsü tarafından yapılan duayla son buldu.

        (MB-SLH-Y)

        09.06.2017 13:58:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler