Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güreş alanında sona doğru geliniyor

        (Fotoğraflı)

        Üzeyir Mete Güneş

        KOCAELİ (İHA) - Kırkpınar öncesi son dönemeç olan Taşköprü Güreşlerinin yapıldığı Sevindikli Er Meydanı'ndaki genişletme çalışmaları hızla ilerliyor.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın büyük önem verdiği Sevindikli Güreş Alanı'nda genişletme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Mevcut tribün dışında ek tribünün yapıldığı alanda, izleyici kapasitesi de 2 bin kişiye yükselecek. Çalışmalar sadece tribünle sınırlı değil. Güreşlerin yapılacağı çim zeminde de düzenleme yapıldı, güreşlere hazır hale getirildi.

        Bu yıl 44.'sü düzenlenecek olan Altın Kiraz Festivali kapsamında gerçekleştirilecek olan Taşköprü Güreşleri 9 Temmuz'da yapılacağını belirten Başkan Baran, "Sevindikli, bu sene yine güreş severler için güzel bir buluşma noktası olacak. Tribün genişletme çalışması kısa sürede tamamlanacak ve vatandaşlarımız en iyi şekilde tarihi sporumuzu izleme fırsatı yakalayacak" dedi.

        (MG-İÇ)

        09.06.2017 15:06:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler