Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Bağlar ilçe teşkilatı iftar ziyaretlerini sürdürüyor

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, yürütme ve yönetim kurulu üyeleri ile her akşam iftarda bir vatandaşın evine misafir olmaya devam ediyor.

        İftarı vatandaşlarla açarak dertleşmek üzere kapı kapı gezen AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ve beraberindeki heyet bu akşam ilçeye bağla Yunus Emre Mahallesi'nde rast gele kapısını çaldıkları Yasemin Kardeş isimli kadına misafir oldu. Yasemin Kardeş ve çocukları tarafından karşılanan misafirler, iftarda ailenin hazırladığı yer sofrasına oturup oruçlarını açtı.

        Diyarbakırlıların misafirperver olduğunu belirten Yasemin Kardeş, kapılarının her daim açık olduğunu, gelen misafirlerle mutluluklarının bir kat daha arttığını söyledi. AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ise Ramazan'ın ilk gününden itibaren mahalle mahalle, kapı kapı dolaştıklarını ve iftarlarını vatandaşlarla yaptıklarını söyledi. Gezer, bu güne kadar çaldıkları bütün kapılardan içeri davet edildiklerini belirterek, "İftar vakti gittiğimiz için aile kendisi için ne hazırlamışsa oturup birlikte iftarımızı açtık. Çaldığımız bütün kapılar sonuna kadar açıldı. İnsanlar ne kadar fakir olursa olsun, misafire asla yok demiyorlar. Gönlü zengin olan bu insanlarla iftar açmak bizim için onurdur. Böyle insanlarla iftar açmak ayrı bir güzelliktir. Gittiğimiz her evde sorunları da dinleyerek ilgili mercilere aktarıyoruz" dedi.

        (İHA-AKK-Y)

        09.06.2017 15:13:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler