Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Saruhanlı'da öğrenciler karnelerini aldı

        (Fotoğraflı)

        Adem Şahin

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 2016-2017 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 8 bin 10 öğrenci karne sevinci yaşadı.

        Saruhanlı genelinde 52 eğitim kurumunda toplam 8 bin 10 öğrenci karne alırken, Saruhanlı İmam Hatip Ortaokulu'nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Törene, Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık ve şube müdürü Murat Kaya katıldı. Öğrencilere karne ile birlikte takdir ve teşekkür belgelerini dağıtan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, hepsine iyi tatiller diledi. Işık, "Yorucu bir eğitim öğretim yılının sonuna geldik ve hepiniz dinlenmeyi hak ettiniz. Başarılarınızdan dolayı hepinizi tebrik ederim. Ama yaz tatiline girdik diye gevşeyip çalışmayı ve kendimizi geliştirmeyi bırakmayacağız. Yaz tatili 3 ay boyunca hiçbir şey yapmadan yatarak vaktimizi boşa harcayacağımız bir tatil değildir. Tabii ki dinleneceğiz ailemizle tatile, gezmeye gideceğiz ama bir taraftan da kitap okumaya devam edeceğiz. Kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Öğrenme sadece okulda olmaz, tatil yaparken de birçok şey öğrenebiliriz. Kendimize yararlı faaliyetlere katılabiliriz" dedi.

        (AŞ-ÖND-Y)

        09.06.2017 17:25:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler