Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Simav'da geleneksel Ramazan etkinlikleri

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Ramazan ekinlikleri devam ediyor. Dün akşam teravih namazından sonra, Yeni Belediye düğün salonunda başlayan etkinliğe ilahi sanatçısı Abdullah Beyhan'ın söylediği birbirinden güzel ilahiler damgasını vurdu. Etkinliğe, Simav Belediye Başkan Vekili Ramazan Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı Birol Sarmış AK Parti ilçe Başkanı Hüseyin Güner, Çitgöl Belediye Başkanı Yüksel Ünal ve vatandaşlar katıldı.

        Simav Belediye Başkan Yardımcısı Birol Sarmış, Ramazan etkinliklerinin devam edeceğini ifade etti. Sarmış, " Her gün bir mahallemizde 500 kişiye, Belediye önünde 500 kişiye olmak üzere toplam bin kişiye iftar yemeği geleneğimiz devam ederken, kültürel etkinliklerimizle de vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz" dedi.

        Hacivat Karagöz gölge oyunu ile başlayan gece ilahi sanatçısı Abdullah Beyhan'ın programı ile sona erdi. (MEİ-EFE)

        10.06.2017 11:55:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler