Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İskenderun belediyesi yaz spor okulları başladı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Mert

        HATAY (İHA) - Hatay'ın ilçesi İskenderun Belediyesi yaz spor okulları belediye sahil kompleksinde düzenlenen törenle başladı. Birçok spor dalında 42 profesyonel eğitmen gözetiminde, 3 bin öğrenci İskenderun Belediyesi yaz spor okullarında eğitim görecek.

        Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaz spor okullarını her yıl düzenlediklerini, çocukların sağlığı ve gelişimi için bu tür faaliyetlere önem verdiklerini söyledi.

        Bu yapılan hizmetin öncelikle çocukların sağlığına ve gelişimine faydalı sonra ise ailelere faydalı olan bir faaliyet olduğunu belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Allah nasip ederse yarın iyi bir sporcu olduğunuzda herkese faydalı bir birey olacaksınız. İnşallah bu faydayı maksimum seviyeye çevirmek için biz de elimizden gelen her türlü imkânı sizlere sağlayacağız." dedi.

        Başkan Seyfi Dingil sözlerini şöyle sürdürdü;

        "Bu yaptığınız spor sayesinde sağlığınız ve zihniniz daima yerinde olacak. Bu sayede derslerinizde de çok başarılı olacaksınız. Spor, sizi birçok kötü alışkanlıktan geri bırakıyor. Dolayısı ile ben hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizler toplumun her kesimine hizmet götürme gayretindeyiz. Hizmetlerimiz bundan sonrada devam edecek. Bizlere bu kurslarda destek veren İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum" dedi.

        Yapılan konuşmaların ardından yaz spor okullarının açılışı gerçekleştirildi. Ardından Başkan Seyfi Dingil, sporcular ve ailelerle tek tek ilgilenerek başarılar diledi.

        Açılış törenine sporcuların aileleri de yoğun katılım gösterdi.

        (MSM-Y)

        10.06.2017 14:23:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler