Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merkezefendi'de yüzme kurslarına ilgi büyük

        (Fotoğraflı)

        Medeni Topaloğlu

        DENİZLİ (İHA)- Merkezefendi'de, başlatılan 'yüzme öğreniyoruz, birlikte eğleniyoruz' projesi kapsamında başlayan yüzme kursları kayıtları devam ediyor.

        Merkezefendi Belediyesi tarafından bu yıl 3'sü düzenlenen 'Yüzme Öğreniyoruz, Birlikte Eğleniyoruz' projesinde 1 Haziran'da başlayan kayıtlar ilgi görmeye devam ediyor. Uzman eğitmenlerden yüzme dersleri alacak olan 6-13 yaş arası çocuklar, aileleri ile birlikte kayıt için okullara geliyor. İlçe genelinde 12 okula kurulan 12 portatif havuzlarda çocuklar her sene olduğu gibi yaz sıcaklarında hem eğlenecek hem de yüzme öğrenecek.

        Havuzlara olan yoğun ilgiden dolayı memnun olduklarını dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Merkezefendi Belediyesi olarak bu yıl 3'sünü gerçekleştireceğimiz projemize çocuklarımız yoğun ilgi gösteriyor. Şimdiden binlerce öğrencimiz kayıt yaptırmış durumda. Kayıtlarımız kısa süre sonra sona erecek. Yaz sıcaklarında hem serinlemek hem de yüzme öğrenmek isteyen öğrencilerimizin geç kalmadan kayıtlarını yaptırmalarını gerekiyor. Şimdiden tüm çocuklarımıza iyi tatiller diliyorum" dedi.

        (MT-Y)

        10.06.2017 16:45:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler