Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üniak Altıntaş Başkanı Büşra Yalçın ekibine teşekkür belgesi gönderdi

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - AK Parti Altıntaş İlçe Teşkilatı, iftar yemeğinde buluştu. İftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

        Altıntaş AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Bayram'ın düzenlediği iftar yemeğine AK Parti Kütahya il Başkan Yardımcısı Ercan Mercan, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, partinin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

        Yemekte konuşma yapan Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut ve AK Parti Kütahya il Başkan Yardımcısı Ercan Mercan birlik ve beraberlik vurgusu yaptılar.

        Daha sonra söz alan AK Parti Altıntaş İlçe Başkanı Selahattin Bayram, ''Kurucu üyesi olmaktan gurur duyduğum AK Parti Altıntaş ilçe teşkilatında 2001 yılından günümüze kadar birçok biriminde görev aldım.Her zaman yanımda olan ilk ilçe başkanımız, değereli abimiz Zabit Tatar ve Belediye Başkanım Ferit Karabulut'a sonsuz teşekkür ediyorum. 2001 yılından bugüne kadar AK Parti Altıntaş İlçe teşkilatı,kadın kollarıyla, genlik kollarıyla ve Üniak yönetimiyle daima en ön saflarda yerini almış ve mümkün olan en büyük başarıyı Kütahyamızda kazandırmıştır. Çalışmalarımız bundan sonra da aynı doğrultuda bıkmadan yorulmadan devam edecektir. İftar yemeğimize katılan 2001 yılından bu tarafa beraber yürüdüğümüz dava arkadaşlarıma ve gelecekteki güvencemiz gençlerimize şükranlarımı sunuyorum'' ifadelerini kullandı.

        Yemek sonrasında Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulundan mezun olan Üniak Başkanı Büşra Yalçın ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları başarılı çalışmalar ve hizmetlerden dolayı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gönderilen teşekkür belgeleri İlçe Başkanı, Belediye Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Ercan Mercan tarafından tarafından takdim edildi.(YD-EFE)

        10.06.2017 22:54:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler