Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kumar uygulamasından silah çıktı

        - Sivas'ta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen kumar ve tombala uygulamasında ruhsatsız silah ele geçirildi

        SİVAS (İHA) - Sivas'ta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen kumar ve tombala uygulamasında ruhsatsız silah ele geçirildi.

        Yurt genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda Sivas Merkez İlçede 106 polis memuru 23 ayrı uygulama noktasında görev aldı. Üç saat süren operasyonda 22 iş yerinde 443 kişi sorgulandı. Bir kişinin üzerinde ruhsatız tabanca ele geçirildi. Kişi hakkında 6136 sayılı ateşli silahlar kanununa muhalefetten işlem başlatıldı. Sivas'ın ilçelerinde ise 157 polis memurunun katıldığı operasyonlarda bin 419 şahıs sorgulandı. 127 iş yeri kontrol edildi. Sigara içtirilen bir işyeri hakkında 4733 sayılı tutun kanunu kapsamında işlem yapıldı.

        (GF-

        11.06.2017 12:01:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler