Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuklar tehlikeye aldırış etmiyor

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'da sıcaktan bunalan çocuklar kent merkezinde bulunan süs havuzlarında serinliyor. Diyarbakır'ın tarihi Anzele Suyu'nda serinlemeye çalışan çocuklar tehlikeye aldırış etmeden yüksek taşlardan çok derin olmayan sulara atlıyor.

        Merkez Sur ilçesindeki Suriçi semtinde aşırı sıcaklardan bunalan Diyarbakırlı çocuklar, tarihi Anzele Suyu'na akın ediyorlar. Diğer bir ismi Ayn-ı Zelal (berrak kaynak) olan Anzele Suyu'nda yüzen çocuklar, bazen tehlikeli hareketlerde de bulunuyorlar. Yüksek kısımlardan suya balıklama atlamaya çalışan çocuklar tehlikeye davetiye çıkarıyorlar. Yaşları 6-13 arasında değişen çocuklar sıcaklardan bunaldıkları için her gün tarihi suya girdiklerini söyledi.

        (İHA-MP-Y)

        11.06.2017 17:32:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler