Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İskenderun'da "Hoş Geldin Minik Can projesi"

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Mert

        HATAY (İHA) - Hatay'ın İskenderun ilçesinde belediye tarafından doğum yapan kadın ile bebeklerin ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirilen 'Hoş Geldin Minik Can' projesi devam ediyor.

        İskenderun Belediyesi Kültür Müdürlüğü'ne bağlı ekipler proje kapsamında kent genelinde yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret ederek İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'in hediyelerini takdim ediyor.

        Sosyal sorumluluk kapsamında projeyi hayata geçirdiklerini belirterek aileleri en mutlu günlerinde yalnız bırakmadıklarını belirten Başkan Seyfi Dingil, "Hoş Geldin Minik Can" projesiyle, ailelerimizin mutluluğuna ortak oluyoruz. Projeyle annenin ve bebeğinin ihtiyaçlarını gidererek onlara destek oluyoruz. Belediyecilik hizmetleri doğumdan ölüme, tüm hayatı kapsayan uzun ve zorlu bir süreçtir. Yeni bebek sahibi olan aileleri proje ekibimiz ziyaret edip 'Hoş Geldin Minik Can' setini kendilerine teslim ediyorlar" dedi.

        (MSM-Y)

        12.06.2017 13:09:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler