Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı Belediyesi'nden ramazan yardımı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Genç

        AĞRI (İHA) - Ağrı Belediyesi tarafından İl Merkezi'nde yaşayan dar gelirli ailelere ramazan paketi dağıtıldı.

        Ağrı Belediyesi tarafından 14 çeşit gıda malzemesinden oluşan paketler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen ailelere dağıtılmak üzere mahalle muhtarlarına teslim edildi.

        Konu hakkında konuşan Ağrı Valisi ve Belediye Başkan Vekili Musa Işın, "Daha önce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız marifetiyle Vakfımız ve muhtarlarımızın işbirliğiyle mahalle ve köylerimizde yaşayan dar gelirli aileler tespit edildi. Bu ailelerimize Valilik olarak daha önce 3 bin 600 paket gıda malzemesi dağıtmıştık. Eksik kalan ailelerimize de Belediyemizce hazırlanan 1200 gıda paketini kent merkezindeki mahallelerimize dağıtacağız. Amacımız bu mübarek ayda ihtiyaç sahibi olan herkese ulaşmak. Devletimizin desteğini vatandaşlarımıza hissettirmek. Bu bizim görevimizdir. İnşallah devletimizin, hükümetimizin desteği ile kimse aç ve açıkta kalmayacaktır" diye konuştu.

        Ramazan ayı boyunca her kesime ulaşmaya çalıştıklarını belirten Vali Işın, "Ben bir taraftan eşim bir tarafta, Mübarek Ramazan ayında vatandaşlarımızla bir arada olmaya çalışıyoruz. Dar gelirli ailelerimizin evlerine misafir oluyoruz. İl ve ilçe merkezlerinde Şehit ve Gazi ailelerimizle bir araya geliyoruz. Bizim güvenliğimiz için canlarını siper eden kahraman Asker ve Polisimizle birlikte sahur açıyoruz. Maksadımız hem ihtiyacı olan vatandaşlarımıza devletimizin sağladığı imkânlarını sunmak, hem de Ramazanın manevi atmosferinde birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmektir" dedi.

        (AG-AT-Y)

        12.06.2017 17:46:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler